کیک شیر
این کیک در اصلش کیک چای هست، ولی من به جای چای به همون مقدار شیر می ریزم.
مواد لازم برای 9 نفر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1و 1/4 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
رنده پوست لیمو ترش یک عدد
آرد 2.5 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- تخم مرغ ها و رنده پوست لیموترش را یک دقیقه با همزن با دور تند میزنیم، شکر را اضافه کرده و آنقدر میزنم تا شکر حل شده و رنگ مخلوط تغییر کند (برای من معمولا 10 دقیقه با دور تند همزن)
2- شیر و روغن را اضافه می کنیم و با سایر مواد مخلوط می کنیم (در حد یک دقیقه دور تند همزن)
3- آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه می کنیم (من 4-5 بار الک می کنم) و خوب هم می زنیم تا مواد یک دست و بدون گلوله آرد به دست آید. (اگر گلوله آرد بود 30 ثانیه با دور تند همزن هم بزنید)
4- مواد را در قالب از قبل چرب شده بریزید و در فری 170 درجه سانتیگراد که یک ربع قبل روشن شده قرار دهید. بعد از 40 دقیقه کیک حاضر است.
نکات:
1- تخم مرغ ها قبل از استفاده حداقل یکساعت بیرون یخچال قرار گیرند تا به دمای محیط برسند.
2- شیر داغ باشد، قبل از شروع کار روی گاز تک قل که زد بزارید پایین و تخم مرغ ها رو بشکنید و کار رو شروع کنید تا نوبت به شیر برسه کمی از دماش کم میشه. و وقتی اضافه می کنید تند با همزن هم بزنید (نکته کلیدی)
3- برای یکنواخت شدن پف کیک فقط و فقط کف ظرف را چرب کنید و دیواره ظرف را چرب نکنید. و قبل از گذاشتن ظرف درون فر دو یا سه بار کف ظرف را به زمین بزنید.
4- قبل از 40 دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.