کیک هویج
دستور تهیه این کیک رو خودم تغییر دادم، چون همیشه سعی می کنم غذاهای تا حد امکان سالم تر و کم چرب و کم شیرین تهیه کنم. ما خودمون که خیلی خوشمان آمد.
دستور اصلی رو می تونید از اینجا بگیرید و حالا دستور پخت خودمان:
مواد لازم
آرد 1 و 1/2 لیوان
شکر 3/4 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هویج رنده شده 2 لیوان (من از باقیمانده های آبگیری هویج استفاده کردم)
رنده پوست لیوترش 1 عدد (به جای وانیل)
روغن مایع 1/4 لیوان
دارچین 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تا حد امکان پر
مغز گردو 1/3 لیوان
طرز تهیه:
1- تخم مرغ، شکر و رنده پوست لیوترش را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.
2- آرد، دارچین و بکینگ پودر را با هم الک می کنیم (من 4 بار الک می کنم) و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم (اگر نتونستید کامل حل کنید با همزن با درجه تند در حد 30 ثانیه هم بزنید، البته نیازی نمیشه محض اطمینان) .
3- در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده (پنج دقیقه گردو رو داخل فر گذاشتم) را به مایه کیک اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
4- مایه کیک هویج را در قالب چرب شده میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم. بعد از 40 دقیقه یک چاقو یا خلال در کیک فرو کنید اگر نچسبید کیک آماده است)
بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه می توانید آن را با خامه تزیین کنید.
نکته: چون پالپ میوه بسیار مفید است، من همیشه هویج رو قبل از آبگیری پوست می گیرم و بعد از آبگیری میزارمش توی فریزر و توی سوپ استفاده می کنم، ولی الان یک کاربرد خوب براش پیدا کردم)