آشپزی من

دستور آشپزی خودم و دیگران و احیانا کمی مطالب متفرقه

آشپزی من

دستور آشپزی خودم و دیگران و احیانا کمی مطالب متفرقه

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

پامادورقاتق

جمعه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۳:۰۱ ب.ظ

پامادور غذای گیلانی که شبیه املت هست. بسیار ساده و خوشمزه


مواد لازم (برای 6 نفر)


گوجه فرنگی                                6 عدد

پیاز                                             1 عدد (خودم درشت دوست دارم)

تخم مرغ                                     2 عدد

روغن                                          به میزان دلخواه (من دو قاشق غذا خوری روغن زیتون می ریزم)

نک و فلفل و زردچوبه                    به دلخواه



طرز تهیه


1- روی گوجه ها آب جوش می ریزم بعد از سه دقیقه از آب خارج کرده و پوست آنها را می گیریم و نگینی خورد می کنیم


2- روغن را داغ کرده و پیاز نگینی خورد شده (من دوست دارم رنده کنم) را درآن سرخ می کنیم و زردچوبه اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دهیم و گوجه فرنگی های خورد شده را اضافه می کنیم.



3- بعد از اینکه خورش یک رب پخت، تخم مرغها را به صورت درسته روی آن می شکنیم و نمک و فلف اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که تخم مرغها بپزد.



نکات


1- زمان پخت به خودتان بستگی دارد، من وقتی تخم مزغها نیم بند شد و هنوز یه کم شل هست از رو گاز بر میدارم، بعضیها دوست دارند تخم مرغ کاملا سفت بشه


2- می تونید به اون سیر یا پودر سیر هم اضافه کنید.


3- کنار برنج یا با نون سرو میشه


4- من خودم دوست دارم یک قاشق غذاخوری آبلیومی تازه توش بریزم.



عکس از غذای خودم نداشتم این رو گذاشتم تا بعد از کار خودم عکس بزارم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی