آشپزی من

دستور آشپزی خودم و دیگران و احیانا کمی مطالب متفرقه

آشپزی من

دستور آشپزی خودم و دیگران و احیانا کمی مطالب متفرقه

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

پاپ کورن و پنیر

جمعه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۹:۱۲ ق.ظ

مواد لازم


سیر بزرگ رنده شده                     2 حبه

کره آب شده                                 6 قاشق غذاخوری

روغن مایع                                     لازم

دانه ذرت                                       1/2 پیمانه

نمک                                             1 قاشق چایخوری

پنیر پارمسان رنده شده                  1/3 پیمانه




طرز تهیه


1- مخلوط کره و سیر را روی حرارت با شعله کم قرار می دهیم و ده دقیقه تف می دهیم. سپس از روی حرارت بر می داریم تا پاپ کورن آمده کنیم.


2- کمی روغن در ظرف بزرگی می ریزیم داغ که شد دانه های ذرت را می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و منتظر می شویم تا پاپ کورن ها شکوفه بزنند. سپس در داخل کاسه بزرگی می ریزیم. (در هر مرحله به اندازه ای دانه ذرت داخل طرف بریزید که حداکثر کف ظرف را پر کند و نه بیشتر، کمتر باشه که چه بهتر)


3- کره را از چای صاف کن رد می کنیم تا سیرها جدا شود. سپس به آن نمک و پنیر اضافه کرده و روی پاپکورن ها میریزیم. خوب هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود.



به زودی عکس کار خودم رو قرار می دم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی